Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Om os

Galaxen er et spritnyt integreret børnehus for flyvende børn i alderen 0-6 år. Vores rejse tog fart den 1. september 2016, hvor borgmesteren klippede snoren og milliarder af stjerner fandt vej ind i Galaxen sammen med vores rumpersonale.

Rumkage og månestensboller. Leg, nysgerrighed og en spændende rejse rundt i alt det nye. Alt var klart og tilrettelagt, da vi for første gang åbnede op for Børnehuset Galaxen, i sensommeren 2016. Et yderst spændende hus, hvor vi giver børnene en flyvende start på livet.

Værdigrundlag Børnehuset Galaxen

Praktisk folder Børnehuset Galaxen

Velkomstfolder Børnehuset Galaxen

Kostpolitik Børnehuset Galaxen

Profil

Børn er unikke væsener med hver deres personligheder, evner og behov. Vi tror på, at børn i vid udstrækning skal behandles individuelt. Vi vil give børnene de bedste forudsætninger for at udforske deres egne personligheder og daglige omgivelser i Galaxen.

Medarbejderne

Vi er et stort, engageret og nærværende rumpersonale, der brænder for leg og læring med Galaxens børn.

Forældresamarbejde

Dit barn tilbringer en stor del af sin dag i enten vuggestue eller børnehave. Derfor er det vigtigt for os, med naturlig inddragelse af forældrene i barnets trivsel og udvikling. Døren står altid åben, og der er tid til en snak, når behovet er der.

Skolesamarbejde

Når skolestarten nærmer sig, åbner en helt ny verden sig. Hos Galaxen samarbejder vi med både SFO og skolen, for at gøre overgangen fra børnehave til skole og før-SFO, så tryg og rar som muligt.

Åbningstider

Børnehuset Galaxen tager imod morgenfriske børn fra kl. 06.15 og runder dagen af kl. 16.45, fredag kl. 16.15.


Feedback

Sidst opdateret

13.02.2019

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen