Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Om os

Galaxen er spændende integreret børnehus for flyvende børn i alderen 0-6 år. "Milliarder af stjerner" har fundet vej ind i Galaxen og sammen med vores rumpersonale, udforsker vi hverdagen og danner gode venskaber, der måske kan vare i 100 år.

Rumkage og månestensboller. Leg, nysgerrighed og en spændende rejse rundt i alt det nye. Alt var klart og tilrettelagt, da vi for første gang åbnede op for Børnehuset Galaxen, i sensommeren 2016. Et yderst spændende hus, hvor vi giver børnene en flyvende start på livet.

ICDP som pædagogisk værktøj

Værdigrundlag Børnehuset Galaxen

Praktisk folder Børnehuset Galaxen

Velkomstfolder Børnehuset Galaxen

Kostpolitik Børnehuset Galaxen

Profil

Børn er unikke væsener med hver deres personligheder, evner og behov. Vi vil give børnene de bedste forudsætninger for at udforske deres egne personligheder og daglige omgivelser i Galaxen.

Medarbejderne

Vi er et engageret og nærværende rumpersonale, der brænder for leg og læring med alle Galaxens børn.

Forældresamarbejde

Dit barn tilbringer en stor del af sin dag i enten vuggestue eller børnehave. Derfor er det vigtigt for os, med naturlig inddragelse af forældrene i barnets trivsel og udvikling.

Skolesamarbejde

Når skolestarten nærmer sig, åbner en helt ny verden sig. Hos Galaxen samarbejder vi med både SFO og skolen, for at gøre overgangen fra børnehave til skole og før-SFO, så tryg og rar som muligt.

Åbningstider

Børnehuset Galaxen tager imod morgenfriske børn fra kl. 06.00 og runder dagen af kl. 16.45, fredag kl. 16.15.


Feedback

Sidst opdateret

04.06.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen