Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Om os

”Det børn selv mestrer, må voksne ikke tage fra dem ved at gøre det for dem”. Med disse meget rammende ord byder vi velkommen til Kirsebærhaven og vores fire stuer: spirerne, blomsterne, kirsebærrene og rødderne.

I Børnehuset Kirsebærhaven har alle børn har ret til at mærke, at de er en del af et fællesskab og vi ser forskellighed som en styrke. Vi glæder os alle sammen rigtig meget til at lære jeres familie at kende, være sammen med jeres barn og til et godt og givende børne - og forældresamarbejde.

Profil

I børnehuset Kirsebærhaven arbejder vi med børns læring og trivsel. Vi har fokus på børnegruppens sammensætning og hvad der giver mening for netop den enkelte gruppe.

Forældresamarbejde

Dit barn tilbringer en stor del af sin dag i enten vuggestue eller børnehave. Derfor er det vigtigt for os, med naturlig inddragelse af forældrene i barnets trivsel og udvikling. Døren står altid åben, og der er tid til en snak, når behovet er der.

Skolesamarbejde

Børnehuset Kirsebærhaven og Skovvejens Skole afd. Knabstrup er naboer - gode naboer. Børnene er tidligt bekendt med skolen, da legepladsen og huset støder lige op til skolegården.

Åbningstider

Vi tager imod morgenfriske børn fra kl. 06.00 og runder dagen af kl. 16.45, fredag kl. 16.00. Har du brug for at komme i kontakt med os, er du meget velkommen til at kontakte os. Døren står altid åben.


Feedback

Sidst opdateret

30.01.2019

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen