Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Om os

Sølyst Børnehus har masser af historie med sig, der starter tilbage i 1996. Her blev dørene åbnet for første gang, og personalet stod klar til at modtage børn og forældre i fantastiske naturomgivelser med smukke Skarridsø i baghaven. Det gør de stadig den dag i dag - i et hus der rummer masser af charme og nostalgi.

Vi har haft besøg af tre studerende i vores børnehus, og de har givet os følgende ord med på vejen:

Vi har som studerende haft mulighed for at besøge Sølyst Børnehus, i forbindelse med vores bachelorprojekt. Her blev vi mødt med åbne arme, og både leder og personale har været fleksible og imødekommende over for os. Vi er gennem hele forløbet blevet mødt med varme, og vi har altid følt os velkomne i institutionen. Børnene i institutionen har taget imod os med åbne arme, og generelt har samarbejdet med institutionen været fantastisk.

 

Line, Nadia & Stephanie

Profil

Børn har en fantastisk nysgerrighed. En nysgerrighed vi i Børnehuset Sølyst griber og arbejder med, og det kommer der mange berigende stunder ud af. Velkommen til vores verden - en verden fuld af leg, lærdom og livlige bevægelser.

Skolesamarbejde

Skoleverdenen kan være stor at træde ind i. Derfor samarbejder vi med Skovvejens Skole afd. Jyderup, tager på besøg og lærer hinanden at kende og på den måde ruster vi os bedre til skolestart og vækker en dejlig nysgerrighed blandt børnene.

Åbningstider

Vi tager imod morgenfriske børn fra kl. 06.15 og runder dagen af kl. 16.45, fredag kl. 16.15. Har du brug for at komme i kontakt med os, er du meget velkommen til at kontakte os. Døren står altid åben.


Feedback

Sidst opdateret

14.06.2018

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Praktikstedsbeskrivelse Sølyst

Tilsynsrapport Sølyst