Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Om os

Velkommen til en spændende hverdag i børnehøjde. Her er vi fælles om at bruge fantasien, kreativiteten, bevæge vores kroppe og udforske livet under åben himmel.

Velkommen

Børnehuset Sølyst er et integreret børnehus med to vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper, hvor af den ene er en skovgruppe. Vi holder til ved Jyderups boldbaner, hvor vi har indrettet os med nyt køkken til egenproduktion, fællesrum og hyggelige stuer.

Desuden har vi en legeplads og udenfor hegnet har vi boldbanerne og den skønneste skov, som vi bruger flittigt.

Tre pædagogstuderende beretter

Vi har haft besøg af tre studerende i vores børnehus, og de har givet os følgende ord med på vejen:

Vi har som studerende haft mulighed for at besøge Børnehuset Sølyst, i forbindelse med vores bachelorprojekt. Her blev vi mødt med åbne arme, og både leder og personale har været fleksible og imødekommende over for os. Vi er gennem hele forløbet blevet mødt med varme, og vi har altid følt os velkomne i institutionen. Børnene i institutionen har taget imod os med åbne arme, og generelt har samarbejdet med institutionen været fantastisk.

 

Line, Nadia & Stephanie

Profil

Børn har en fantastisk nysgerrighed. En nysgerrighed vi i Børnehuset Sølyst griber og arbejder med, og det kommer der mange berigende stunder ud af. Velkommen til vores verden - en verden fuld af leg, lærdom og livlige bevægelser.

Medarbejderne

Glade voksne - giver glade børn. I Børnehuset Sølyst er vi en mangfoldig personalegruppe, der alle brænder for at give børnene en god ballast og et aktivt nærvær.

Sølysts ekspertise

Vi tager udgangspunkt i barnet som individ og vil skabe de bedste muligheder for barnets udvikling. Derfor har vi gode uddannelser med os og eksterne samarbejdspartnere tilknyttet.

Forældresamarbejde

Vi værner om det gode forældresamarbejde. Derfor taler vi sammen flere gange om året - alene og i fællesskab.

Skolesamarbejde

Skoleverdenen kan være stor at træde ind i. Derfor samarbejder vi med Skovvejens Skole afd. Jyderup, tager på besøg og lærer hinanden at kende og på den måde ruster vi os bedre til skolestart og vækker en dejlig nysgerrighed blandt børnene.

Åbningstider

Vi tager imod morgenfriske børn fra kl. 06.15 og runder dagen af kl. 16.45, fredag kl. 16.15. Har du brug for at komme i kontakt med os, er du meget velkommen til at kontakte os. Døren står altid åben.


Feedback

Sidst opdateret

02.04.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen