Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Fødselsdage

Spirrekassen har fødselsdag den 8. august. Det fejrer vi altid på festlig vis efter sommerferien hvor vi alle er samlet igen og hvor vi traditionen tro, inviterer alle bedsteforældre med til den festlighederne. Er bedstemor og bedstefar forhindret, må man gerne invitere en anden nær i stedet. 

Vi holder meget gerne fødselsdag for dit barn her i børnehuset eller kommer hjem på besøg hos jer.

Der er taget en beslutning i forældrerådet om, at der til fødselsdage må serveres en usund ting - resten består af sunde ting. Det kan være en kagemand og et frugtfad.

Al fødselsdag i og med børnehuset er uden gaver. Børnene i huset laver derimod en fælles gave, som overrækkes til fødselsdagsbarnet.

Kære forældre
Vi henstiller til, at der ikke deles fødselsdags/-invitationer ud i børnehaven, når det er tale om et arrangement der holdes privat og uden for børnehaven. Vi mener det er et privat anliggende, og når der deles ud i børnehuset, kan det skabe en følelse af eksklusion for de børn der ikke får en invitation. Vi vil gerne være behjælpelige med at udlevere kontaktoplysninger (på dem der har givet tilladelse til det), hvis der er brug for det, i forbindelse med et ønske om at holde fødselsdag privat.Feedback

Sidst opdateret

19.06.2019

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen