Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Kig med

Der sker en masse i Dagplejen Skovvejen og herunder "Kig med" kan du følge lidt med i alle de ting vi sætter i gang, arbejder med og lærer af.

Forår 2018

Tag et skønt og farvestrålende kig på "Dagplejens Dag" 2018.

 

Vinter 2018

Årets første måned byder på koldt og frisk vintervejr. Det betyder ikke at vi holder os indendøre – vi tager stadig ud på gode oplevelser, godt pakket ind. Her er vi taget på bondegårdsbesøg og det er altid en god oplevelse for børnene. Her bliver de mange høns nærstuderet, mens de hakker og kagler og bagefter finder vi tæpperne frem, og spiser vores formiddagsmad under åben himmel.

En anden stor oplevelse, er at tage en tur med toget. Det er spændende at kigge ud ad vinduet og se hele verden suse forbi. Her skulle vi en tur til Holbæk havn for at se på Orø-færgen. Vi tog afsted i det flotteste solskin og klare vejr og et par nisser sneg sig også forbi vores vej. Vi sluttede af med at spise i det fri – lækre pølsehorn og varm kakao med den fineste udsigt til vand og skov.

 

 

Forår 2017


Nu er det endelig blevet forår og det er lige noget dagplejebørnene kan bruge. Derfor har vi meldt os til et naturprojekt, hvor mange af dagplejerne i Dagplejen Skovvejen deltager med deres dagplejebørn. Projektet er lavet til institutioner i samarbejde med DR Ramasjang, Naturvejlederforeningen og Nordea Fonden.


Krible Krable vil inspirere daginstitutioner, skoler og børnefamilier til at udforske den nære natur - til vands, til lands og i luften!
Krible Krable formidles af de to samarbejdspartnere, Naturvejlederforeningen og DR Ramasjang, der i fællesskab har skabt Krible Krable universet.


I kan som forældre også lade jer inspirere og dykke ned i naturens forunderlige verden, sammen med jeres børn. I kan finde inspiration på følgende sider:

http://www.kriblekrable.nu/


http://natur-vejleder.dk/


samt læse mere om projektet her http://www.kriblekrable.nu/PartnersFeedback

Sidst opdateret

22.05.2018

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Ferie og lukkedage

Takster for dagtilbud 2018