Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Dagplejen Skovvejen

Det er en stor beslutning at vælge pasning til sit barn. Vi gør mødet med dit barns kommende dagplejer lidt lettere - herunder kan du opleve Dagplejen Skovvejens 28 unikke dagplejehjem. God læselyst.
Område Jyderup
Ditte Egebro

Dagplejer i Jyderup og en del af Grønne Spirer

LEDIG PLADS PR. 1/10-19 

"Det er vigtigt for mig at møde børnene, der hvor de er og give dem plads til være dem de er. Hverdagen hos mig er genkendelig, og børnene vil altid føle sig set, hørt og forstået, når de er i dagpleje."

Dorthe Christensen

Dagplejer i Jyderup

"Jeg lægger vægt på at børnene føler sig trygge og godt tilpas i mit dagplejehjem og at der er nærvær, så børnene har det optimale lærings – og tryghedsrum. Hos mig er der plads til både den vilde og den stille leg".

Dorthe Raun

Dagplejer i Jyderup 

"Det er vigtigt at jeg kan tage udgangspunkt i barnet og det er der tid til, i mit dagplejehjem. Knus, kram og humor er vigtige ingredienser i vores fælles hverdag."

 

Heidi Johansen

Dagplejer i Jyderup og en del af Grønne Spirer

LIGE NU EN LEDIG PLADS

Jeg elsker mit arbejde som dagplejer og det falder mig naturligt at stræbe efter, at udvikle og gøre det endnu bedre. Tryghed, omsorg og en god forældrekontakt værner jeg særligt om.

Jette Mortensen

Dagplejer i Jyderup og en del af Grønne Spirer

 "I mit dagplejehjem er det vigtigt at alle børn og forældre føler sig set, føler sig trygge og føler sig velkomne. Jeg er naturdagplejer og bruger naturen som foretrukne læringsrum".

 

Kristine Krogh Jacobsen

Dagplejer i Jyderup og en del af Grønne Spirer

TRE LEDIGE PLADSER PR. 3/1-2020 

I mit dagplejehjem lægger jeg særligt vægt på trygheden - både for barn og forældre. Hos mig er børnene i fokus og jeg møder børnene hvor de er. Vi skal lege, bage, læse og en masse andet sjovt. Jeg glæder mig til at møde jer.

Line Mathiesen

Dagplejer i Jyderup og en del af Grønne Spirer

LIGE NU LEDIG PLADS

"Det er vigtigt for mig, at skabe en tryg og stimulerende hverdag, hvor børnene gennem leg og andre aktiviteter kan udvikle sig socialt, motorisk, intellektuelt og følelsesmæssigt."

Lotte Zastrow

Dagplejer i Jyderup

LEDIG PLADS PR. 1/10-2019

"Det er vigtigt for mig, at børnene føler sig trygge og oplever nærvær og omsorg. Det grundlæggende for mig er, at se det enkelte barns behov". 

Marianne Nielsen

Dagplejer i Jyderup og en del af Grønne Spirer

"Børn som forældre bliver mødt med smil og omsorg og her er masser af hjerterum.  Jeg lægger vægt på nærvær og tryghed for børnene og vigtigheden i en god daglig forældredialog".

Pia Næsborg

Dagplejer i Jyderup

LIGE NU LEDIG PLADS

"Både jeg og børnene er glade for bevægelse træning af motorik i naturen. Derudover holder vi af, at lave kreative ting sammen, såsom at bage, tegne, male, klippe og klistre - særligt omkring højtiderne."

Pia Scharling

Dagplejer i Jyderup

"Hos mig er det vigtigt, at give børnene nærvær, ro og tryghed som giver børnene mere overskud til at lære, gå på opdagelse og møde nye udfordringer".

Randi Pedersen

Dagplejer i Jyderup og en del af Grønne Spirer

"Udover sang, snak og leg, er formiddagen stille og rolig med tid til fordybelse og trygt samvær".

Område Mørkøv
Dorthe Larsen

Dagplejer i Mørkøv

"Selvhjulpne børn er aktive børn, aktive børn er glade børn. God ballast til børnene, så de er klar til næste skridt - børnehaven".

Gurli Bang Jensen

Dagplejer i Mørkøv

"Det er vigtigt for mig, at arbejde med anerkendelse af børnene, og gøre dem selvsikre og selvhjulpne i hverdagen. Jeg lægger meget vægt på at vi kommer ud hver dag og oplever verden under åben himmel".

Henriette Andersen

Dagplejer i Mørkøv

LIGE NU LEDIG PLADS

"Hos mig får børnene lov til at være 100% børn, ingen stress og jag - her er ro og tid til børnene".

Jonna Voss

Dagplejer i Mørkøv

LIGE NU EN LEDIG PLADS


"Det betyder alt for mig, at børnene oplever tryghed og nærvær - at de bliver set og hørt".

Område Regstrup
Anette Kirk Jensen

Dagplejer i Regstrup og en del af Grønne Spirer

"Mit dagplejehjem er omkranset af mange stier, hvor vi kan gå dejlige ture og vi har også en lille sø med fisk, frøer, ænder og sommetider kommer en hejre på besøg".

Charlotte Wallin

Dagplejer i Regstrup

"Det er vigtigt for mig når jeg lukker min dør om eftermiddagen, at jeg har haft en dag med glæde, sjov, gode oplevelser og udviklende leg med børnene, samt et godt og ligeværdigt samarbejde med jer forældre."

Joan Andersen

Dagplejer i Regstrup

"Jeg arbejder for, at der skal skabes gode relationer, børnene skal være i trivsel og de skal være trygge, så der skabes grobund for læring og udvikling".

Pernille Arpe-Strøm

Dagplejer i Regstrup og en del af Grønne Spirer

"Jeg synes det er spændende at følge børnenes motoriske udvikling - både ude og inde".

Område Undløse
Karina Schmidt

Dagplejer i Undløse

"I mit dagplejehjem bruger vi alle sanserne, når vi leger lytte lege, kigger på heste og grise på vores ture rundt i området, dufter til blomster, mærker kulden på kinderne om vinteren og smager på søde jordbær om sommeren."

Område St. Merløse
Birgitte Skov Nielsen

Dagplejer i St. Merløse

"Udover et tæt forældresamarbejde er omsorg, nærvær og tryghed faktorer, som jeg lægger stor vægt på. Jeg mener dette er med til at sikre den bedste udvikling og trivsel for et lille barn".

Lene Nielsen

Dagplejer i St. Merløse

"Jeg vil give barnet tryghed, nærvær, trivsel og omsorg, er i øjenhøjde med barnet. Jeg giver barnet en god opstart og bruger den tid barnet har brug for, for at lande godt."

Område Ugerløse
Annika Hansen

Dagplejer i Ugerløse

"Det er så livsbekræftende at se den fantastiske udvikling der sker med børnene og vide, at du har været med til det"

Område Tølløse
Rikke Stentoft

Dagplejer i Tølløse

"Jeg arbejder meget målrettet med børns selvværd og selvtillid. Alle børn er vigtige her og alle kan bidrage med noget. De store hjælper de små og de små øver sig. Det betyder meget for børn at føle der er brug for dem, at de gør en forskel, at de er vigtige i hverdagen"

Tina Mikkelsen

Dagplejer i Tølløse

"I mit dagplejehjem er det vigtigt, at alle børnene lærer at respektere hinanden, som de dejlige små mennesker de hver især er. Derfor er vi glade for at læse, synge, spille, tumle, løbe og lege som samtidig er tænkt ind i hverdagen, for også at styrke barnets sprog og motorik". 

 

Connie Johansen

Dagplejer i Tølløse

"Vi tegner, synger, læser, bager, hører musik, hopper og danser. Jeg lægger vægt på at udvikle børnenes motorik – grov som fin."Feedback

Sidst opdateret

11.12.2019

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Skriv dit barn op til den kommunale dagpleje

Skriv dit barn op via app'en Børniholbæk

Du er også velkommen til at kontakte os pr tlf.:

Nr. Jernløse og Regstrup

Pædagogisk leder dagplejen
Bodil Petersen
Tlf. 72 36 55 46

Jyderup, Mørkøv og Undløse

Tilsynsførende Dagplejepædagog
Mette Kathrine Lauritzen
Tlf. 72 36 53 23

Tølløse, Ugerløse og St. Merløse

Tilsynsførende Dagplejepædagog
Annika Normann Larsen
Tlf. 72 36 96 18

Kom og besøg os

Ring til den dagplejer du vil besøge mellem 12.15 og 14.00 på hverdage. Her sover børnene til middag og der er god tid til at tale.

Hvorfor skal jeg vælge den kommunale dagpleje?

Hvis du som forælder overvejer at vælge den kommunale dagpleje til dit barn, så kan det være rart at spørge andre forældre, hvordan de oplever dagplejen fra et forældreperspektiv. Derfor har vi en aftale med et hold forældre, der gerne deler ud af deres erfaringer og oplevelser. Kontakt og hør nærmere:
 

Ditte (Jyderup) Tlf: 20 27 22 58

Linda (Mørkøv) Tlf: 22 37 05 76