Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Kristine Krogh Jacobsen

Kom på besøg i mit dagplejehjem, hvor omsorg og tæt kontakt er allervigtigst for mig. Vi skal lege, synge, læse og være ude i blæsten - vi skal bage, tegne og undersøge og så skal vi være en del af et trygt og omsorgfuldt børneliv, mens mor og far er på arbejde.

Mit dagplejehjem

Jeg hedder Kristine og er født i 1982. Jeg er gift med Keld, som er leder af ambulancetjenesten ved Falck i Vestsjælland. Vi har 4 børn - Kaja fra 2009, Julie fra 2011, Benjamin fra 2013 og Walter fra 2017. Med til familien hører også en kanin og en kat. Katten er ude at jage hele natten og sover inde på vores børns værelser dagen lang. 

Vi er tilflyttere fra hjertet af Thy og flyttede pga. min mands nye job. For os er familien det vigtigste og vi laver mange ting sammen - går ture, svømmer, spiller spil og hygger. 

Oprindelig er jeg uddannet SSH, og har blandt andet arbejdet som SSH’er i Australien. 

De sidste 15 år har jeg arbejdet i et fritids - og kulturcenter i Thy Hallen i Thisted, hvor mit speciale var babysvømning. Det handler om selvlivredning gennem leg og desuden sansestimuli og barnets motoriske udvikling. Alt sammen på barnets præmisser - intet bliver trumfet igennem, hverken dyk eller andet. 

På Sjælland har jeg haft fast stilling i Roskilde Badene, hvor jeg har haft stor succes med babysvømning. Fra 1.juni har jeg været fast ansat i Holbæk Sportsbys Svømmecenter, men udelukkende som livredder. 

Jeg har savnet mit arbejde med børnene og deres forældre og jeg glæder mig rigtig meget til mit nye erhverv.

I min fritid løber og svømmer jeg. Det er vigtigt at leve sundt, dermed har jeg minimalt af sygedage. 

 

Det særlige ved mit dagplejehjem

I min dagpleje vil jeg særligt lægge vægt på trygheden, både for barnet og dets forældre. Jeg er altid meget engageret i mit arbejde og vil møde børnene der hvor de er. Børnene er i fokus. 

Indeaktiviteter kan være at bage, læse, lave puslespil, lege. Motorikbane foregår både inde som ude. Udenfor har vi fliser hele vejen rundt om huset, så der kan flittigt køres på scooter, traktor mv. Vi har desuden et legehus, stålbord med vask som børnene kan ”arbejde” ved og en sandkasse.

Hver dag vil jeg prioritere at komme ud og vejret skal være meget dårligt, før vi i stedet vælger at blive inde. 

Jeg er ligesom flere af mine dagplejekollegaer, medlem af Grønne Spirer.


Traditioner

Højtider og mærkedage vil blive fejret. I den søde juletid skal vi klippe, klistre og julebage og lave hemmeligheder til mor og far. 

Børnenes fødselsdage skal naturligvis fejres, så her finder vi flagene frem, synger fødselsdagssang og hygger os med hjemmebag. Vi kommer også gerne til fødselsdag i barnets hjem, hvis forældrene ønsker det.


Når ferier står for døren, inviterer jeg med indenfor til en kop varm forældrekaffe, som vi kan få det til at passe. Her har vi lidt rart samvær sammen og I kan opleve jeres barn i sine daglige omgivelser med sine kammerater omkring.

Der vil desuden også blive serveret kaffe og te til alle forældre, når barnet har sin sidste dag i dagplejen og skal videre i børnehave. Barnet vil få en mindebog med sig, om den dejlige tid i dagplejen. 

 Feedback

Sidst opdateret

09.07.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen