Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Line Mathiesen

Kom på besøg i mit dagplejehjem. Her leger vi, ser på dyr og kryb, samler pinde, blade, sten og hvad vi ellers finder af sjove ting på vores vej. Vi går eller cykler korte eller lange ture flere gange om ugen med og uden madpakker. Velkommen til.

Mit dagplejehjem

Jeg hedder Line Mathiesen og er født i 1970. Jeg bor på Emmabodavej i Jyderup sammen med min mand, Lars og vores to børn Mathias (født 1994) og Julie (født 1997) Vi har en glad labrador, der hedder Chelsea.
I 1997 blev jeg uddannet pædagog og har arbejdet med børn og unge på både special og normal området i gennem 25 år. Jeg har været dagplejer siden august 2014 og har taget kurser indenfor førstehjælpe, ICDP samt DGI.

Jeg har gennem flere år været instruktør på mor og barn og børnehold i gymnastik. I min fritid løber jeg og cykler mountainbike.

Det særlige ved mit dagplejehjem

Det er vigtigt for mig, at skabe en tryg og stimulerende hverdag, hvor børnene gennem leg og andre aktiviteter kan udvikle sig socialt, motorisk, intellektuelt og følelsesmæssigt. Jeg lægger stor vægt på at give hvert enkelt barn nærkontakt og omsorg og, at gøre hverdagen både genkendelig og oplevelsesrig.
Jeg bor centralt i byen, tæt på skov og grønne områder som vi besøger ofte. Her leger vi, ser på dyr og kryb, samler pinde, blade, sten og hvad vi ellers finder af sjove ting på vores vej. Vi går eller cykler korte eller lange ture flere gange om ugen med og uden madpakker. Af og til tager vi på sheltertur hvor vi leger og sover til middag – sammen med min legestuegruppe.

Børnenes hverdag

Dagen starter med morgenhygge, med morgenmad for de børn der møder tidligt. Når alle børn er kommet, spiser vi formiddagsmad, som består af f.eks. boller og frugt.
Jeg er Grøn Spire. Vi er derfor ude stort set hver dag og i alt slags vejr. Sidst på formiddagen er det spise - og sove tid.
Eftermiddagen bruges til hygge, leg og eftermiddagsmad. Her serverer jeg lidt forskelligt godt; frugtgrød, frugt, boller eller brød. Hverdagen tilrettelægges så vidt muligt efter børnenes møde - og gå hjemtider.

Fysiske rammer

Jeg har et dejligt legeareal inde og en stor have med god plads til leg og fysiske aktiviteter. I haven har vi en del frugtbuske og træer som vi nyder at plukke af og spise frisk eller som grød og marmelade.
 

Traditioner

I mit dagplejehjem fejrer vi årets forskellige traditioner, bl.a. jul, fastelavn og påske. Her synger vi, leger og laver kreative aktiviteter. I legestuen holder vi fastelavn og slår katten af tønden. I den søde juletid, holder vi til stor fornøjelse juletræsfest i Jyderuphallen sammen med de andre dagplejere og børn.

Barnets fødselsdag er en helt særlig dag, så den fejres med sang, flag og en lille gave. Fødselsdagsbarnet er meget velkommen til at medbringe "noget lækkert" der kan deles ud blandt børnene.

 Feedback

Sidst opdateret

07.01.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Line Mathiesen
Emmabodavej 9
4450 Jyderup
Tlf.: 22 19 11 02
Mail: limat@holb.dk