Spring til indhold

Charlotte Wallin

Velkommen i mit dagplejehjem. Hjemme hos mig venter der gode oplevelser og udviklende leg. Vi bruger naturen omkring os, og vores sanser skærpes når vi lytter til koens gumlen bag hækken, samler kastanjer i skoven og hopper i vandpytter. Vi synger og lytter til musik og tager på besøg hos de andre dagplejere.
01.01.0001

Mit dagplejehjem

Jeg hedder Charlotte Wallin og er født d. 15.9.1967. Jeg er gift med Christian og vi har tre børn (Gry - Mie - Oliver). Pigerne er flyttet hjemmefra, så det er kun Oliver der er hjemmeboende. Vi er en aktiv familie, som dyrker en del idræt - golf, fodbold og springgymnastik. Derfor er et af mine fokusområder selvfølgelig motorik. Jeg har været ansat i dagplejen siden 1. Januar 2001.

Kæledyr har jeg desværre ingen af, men Peter edderkop og hans andre små venner har vi tit på besøg, og køerne på marken lige bag hækken, hilser vi også tit på. En stor del af min fritid bruger jeg også på børn, idet jeg er springinstruktør i Jernløse gymnastik forening, hvor jeg har haft børnehold fra 4 til 15 år i over 20 år. Gymnastikken har en stor plads i mit hjerte, derfor sidder jeg også i DGI Vestsjællands stævneudvalg, som planlægger og afholder de store stævner for børn, unge og voksne. Når jeg ikke har gymnastikhatten på, elsker jeg at hækle og strikke med en god lydbog i ørene.

Jeg er uddannet kommis og har taget følgende kurser: Signaler ved stressede børn, for tidligt fødte børn, den gode dialog og læreplansarbejde, aktionslæring, workshop i læreplans temaet - børns alsidige personlig udvikling. Tovholder på kommunikation-rummelighed og inklusionsprojekter. Jeg har suppleret med LP uddannelsen, ICDP, førstehjælpskursus og mit dagplejehjem er endvidere DGI Krop og bevægelse certificeret.

Herudover sidder jeg i forældrerådet i dagplejen, i bestyrelsen i Område Skovvejen og er gruppekoordinator i dagplejen.

Det særlige ved mit dagplejehjem

Det er vigtigt for mig når jeg lukker min dør om eftermiddagen, at jeg har haft en dag med glæde, sjov, gode oplevelser og udviklende leg med børnene, samt et godt og ligeværdigt samarbejde med jer forældre.

Da jeg har en stor erfaring inden for krop og bevægelse, er det selvfølgelig et af mine fokus områder. Da jeg også elsker at synge og spille guitar, er børns sproglige udvikling også noget jeg lægger stor vægt på at få impliceret i hverdagen.

Når vi leger inde, har jeg et stort legeværelse, hvor der er rig mulighed for at lege med alderssvarende legetøj. Min gang er et stort kvadratisk rum, som vi bruger vi til at lave små redskabsbaner i, lege med masser af bolde eller bygge store togbaner.

Traditioner

Vi går gerne på besøg til fødselsdag, ellers fejrer vi dagen i mit dagplejehjem. Nogle børn synes det er rart at have noget med til at dele ud. Herved lærer børnene at give og modtage. Gaver er frit valg. 
Andre højtider markerer vi hjemme hos mig eller i legestuen. Det kan være afslutning, påske, fastelavn, jul, Dagplejens dag eller forældre/bedsteforældre kaffe.

Rart at vide

I skal som forældre påregne ca. 5-10 min til afhentning af jeres barn. Her vender vi dagens oplevelser. Ovenstående skal være inden for dagplejens åbningstid.

Der er mulighed for at børnene kan spise morgenmad (havregryn/grød) fra kl. 6:30, maden bliver taget af bordet ca. kl. 7:30.

Vi spiser morgenmad mellem kl. 9:00 og 9:30.

Vi spiser frokost mellem kl. 11:00 og 11:30.

Eftermiddagsmad bliver tilbudt når børnene står op.

Børnene sover efter alder og behov.Feedback

Sidst opdateret

05.01.2022

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Her bor jeg

Charlotte Wallin
Regstrupparken 61 
4420 Regstrup
Tlf.: 29 16 27 15