Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

"Børn i Holbæk" - Forældreintra

"Børn i Holbæk" er vores forældreintra. Når jeres barn starter i dagplejen, skal I som forældre begge logge ind på hjemmesiden børniholbæk.dk via NemID. Her skal I udfylde stamkortet for jeres barn.

Intra ”Børn i Holbæk”

I 2016 begyndte alle kommunale dagtilbud at bruge et fælles intra system. Her kan I følge med i jeres børns hverdag i dagplejen gennem billeder, videoer og beskrivelser.

Det er vigtigt, at I allerede når jeres barn starter i dagplejen, logger ind og udfylder stamkort oplysninger og tager stilling til tilladelse af f.eks. billeder på intra og hjemmeside. Det er vigtige oplysninger, som forudsætter at vi kan bruge intra.

"Børn i Holbæk" har flere funktioner:

  • Ekstra kommunikation imellem dagplejer og forældre. Udover den daglige dialog, så vil dagplejerne løbende bidrage med billeder af jeres barns dagligdag i dagplejen. Her vil alle forældre kunne se hvad vi arbejder med i dagplejen, og hvorfor vi gør det. 
  • Et redskab til jer som forældre, som I kan bruge sammen med jeres barn. Hvem kender ikke spørgsmålet ”Hvad har du lavet i dag”? Og svaret er ofte ”Det ved jeg ikke”!Ved hjælp af "Børn i Holbæk" kan du sætte dig sammen med dit barn og se billeder og beskrivelser af gode og lærerige oplevelser, som dit barn har fået i dagplejen. Det er en oplagt mulighed for at skabe en god dialog med dit barn. Derudover kan barnet fortælle eller genkende de oplevelser som de har haft, og vil garanteret med glæde dele dem med mor og far. De ældre børn kan give deres eget perspektiv på dagen, ved hjælp af billederne, men også de helt små vil have stor glæde af at se billederne hjemme, sammen med mor og far.
  • Når vi lægger billeder på intra af dit barn, så ”tagger” vi dem, sådan at vi i slutningen af dagplejetiden, kan samle alle de fine billeder sammen og give dem til jer i "Barnets bog”.
  • Vi bruger det også som dokumentation, så I udover at opleve en masse hyggelige stunder fra dagplejen, samtidig oplever den udvikling og læring der sker. På den måde kan I følge med i hvad der rører sig rent fagligt, om det er fokus på den sproglige udvikling, naturen eller krop og bevægelse. 
  • Vigtige oplysninger, beskeder om arrangementer og referater fra forældreråd - og bestyrelse vil også kunne findes på vores intra. Det gælder også tilmelding til fællespasning på lukkedage, det gør i også via Børn i Holbæk.

"Børn i Holbæk" kan hentes som app via App store eller Google Play.

 

Log på "Børn i Holbæk"

 Feedback

Sidst opdateret

10.09.2018

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Skriv dit barn op til den kommunale dagpleje

Skriv dit barn op via app'en Børniholbæk

Du er også velkommen til at kontakte os pr tlf.:

Nr. Jernløse og Regstrup

Pædagogisk leder dagplejen
Bodil Petersen
Tlf. 72 36 55 46

Jyderup, Mørkøv og Undløse

Tilsynsførende Dagplejepædagog
Mette Kathrine Lauritzen
Tlf. 72 36 53 23

Tølløse, Ugerløse og St. Merløse

Tilsynsførende Dagplejepædagog
Annika Normann Larsen
Tlf. 72 36 96 18