Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Legestuen

Én gang om ugen holder alle dagplejegrupper "legestuedag". I legestuen oplever barnet det sociale samvær i en større gruppe bestående af børn og voksne. Her får dit barn etableret et forhold og tryghed til de øvrige dagplejere og børn i legestuegruppen.

 

Legestue

Legestuen er et tilbud til børn og dagplejere, hvor børnene har mulighed for at lege med flere og andre børn, end de faste 4-5 børn, som de leger med resten af ugen. Derudover lærer børnene her de andre dagplejere (gæstedagplejere) at kende, eller de voksne i vuggestuen. Det er også her, at dagplejerne har mulighed for at mødes med deres kollegaer til sparring, f.eks. i form af tværfagligt samarbejde, eller i forbindelse med forløb, projekter og evaluering af disse eller til den kollegiale snak, der skaber et godt arbejdsmiljø for både voksne og børn.

Alle dagplejere går som udgangspunkt i legestue én gang om ugen. Der kan i tilfælde af f.eks. indkøring af nye børn, opstå små pauser fra legestuen. Dagplejerne vurderer det ud fra børnenes behov.

I Jyderup, Mørkøv og Regstrup har dagplejerne deres eget rum til legestuen. I Knabstrup og Undløse bruger vi vuggestuens lokaler i Kirsebærhaven og Undløse Børnehus.

Legestuerne er beliggende i følgende institutioner:

Jyderup – Galaxen

Mørkøv – Mørkøv Børnehus

Regstrup – Spirrekassen

Knabstrup – Kirsebærhaven

Undløse – Undløse børnehusFeedback

Sidst opdateret

20.03.2017

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen