Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Gyldne øjeblikke

Vi har det sjovt i verdens bedste Nr. Jernløse Børnehus. I klatretårnet hænger vi i benene og kører ræs på rutchebanen med hovedet først. Vi gynger helt op til skyerne og klatrer op i træets kroner. Vi laver et sejt bål og fægter med grene. Vi laver isbod med fantasi is og kører trækvogne-ræs. Vi er drenge og piger på kryds og tværs.

Kig med og få et smil på læben

Det er her vi bor og på sådan en pragtfuld dag hvor solen skinner fra en skyfri himmel, er der intet i verden der er bedre, end at komme ud i den friske luft og måske være heldige at se trækfuglenes færd hen over himlen, tilbage til forårets kommen og sommerens snarlige varme pust.

I horisonten anes Skovvejens Skole afd. Nr. Jernløse, som vi ofte besøger eller får besøg af. Nye venskaber opstår med kammeraten i flvyerdragten magen til, og pludselig er det slet ikke så slemt ikke at kende nogen. Ja, sådan går det, når vi besøger byens næsten-nabo-børnehave.

Magien lurer i hver en afkrog, trolde gemmer sig i buskene og de skjulte skatte gemt af sørøvere og griske baroner, er stadig ikke fundet. Velkommen til vores skov, der byder på alt hvad din fantasi kan rumme.

For Tarzan typerne er det et rent paradis, når mulighederne byder sig for at kunne kravle op og nyde den fantastiske udsigt. Det hænder man på vejen op kan hilse på vores egern, der af og til hopper fra træ til træ. Det er stadig ikke lykkes os at få et billede af vores besøgs-egern, men det er der! 

Video: Et hus med tryghed og nærvær

 Video: En tur ud i det grønne - med fart på

  Video: Oplev hverdagen i vores hus

 

 

  Feedback

Sidst opdateret

28.01.2019

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen