Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Skiftetøj

I Nr. Jernløse Børnehus prioriterer vi ” Trivsel, Læring og Leg” højt. Vi bevæger os meget, og derfor er det vigtigt, at barnet har tøj på der er praktisk, behageligt og passer i størrelsen. Vi vil gerne, at børnene bliver selvhjulpne, så det skal være tøj der er nemt for barnet at tage af og på selv. Derfor opfordrer vi jer forældre til f.eks. at give dem undertøj på i stedet for bodystocking, når barnet begynder at gå. Vi, som personale, vil også gerne have, at I tænker over, ikke at give børnene tøj på med for mange knapper og trykknapper, da disse kan være svære for barnet selv at klare.

Alle børn skal have ekstra tøj med, som kan bruges efter behov. Derfor er det vigtigt at der på barnets plads er skiftetøj og gerne rigeligt af det. En god finger regel er, at kommer der noget med hjem i en pose, så skal der fyldes op igen næste dag. I kan desværre IKKE forvente, at vi ligger inde med skiftetøj.

Vi opfordrer til at der er navn i ALT tøj og sko. På den måde kan vi voksne hjælpe med at få forlagt tøj på den rigtige plads.

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt, at jeres barn har tørklæde på, har snore i tøjet, såsom i hætter og i halsen på trøjer og bindebånd i huer.Feedback

Sidst opdateret

19.04.2017

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen