Spring til indhold

Ledige stillinger

Glæde, tryghed og omsorg er grundlæggende værdier vi i Dagtilbud Skovvejen værner om i vores daglige arbejde med børnene. Med høj faglighed og stort nærvær tilbyder vi 7 fantastiske børnehuse og 20 unikke dagplejehjem i område Skovvejen, der strækker sig over Jyderup, Mørkøv, Regstrup og Undløse. Drømmer du om at komme med på holdet - så send os en uopfordret ansøgning.

Kan du bidrage som dagplejer, pædagog eller pædagogmedhjælper og brænder for det spændende og udfordrende arbejde med børn, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til områdeleder Dorte Hansen på mail: dhan@holb.dk

Tilsynsførende pædagog til vores dagpleje - her er det dit nye drømmejob

Som tilsynsførende pædagog er du ansvarlig for planlægning og udførelse af tilsyn i vores 20 unikke dagplejehjem samt i legestuen. Der venter dig en rigtig spændende arbejdsdag i marken og en varm plads på kontoret sammen med tilsynsførende pædagog, Mette og leder af dagplejen, Bodil.

Læs og søg stillingen her

 

Bliv en del af rumpersonalet og en masse flyvende børn i Børnehuset Galaxen, børnehaven

Da vores gode kollega går på efterløn, tilbyder vi en rigtig spændende medhjælperstilling i vores børnehus. Vi søger en medhjælper, gerne pædagogisk assistent på 37 timer, til at indgå i vores daglige team af dygtige, energiske og ansvarsfulde rumpersonaler samt det spændende arbejde med vores flyvende Galaxebørn.

Læs og søg stillingen herFeedback

Sidst opdateret

28.11.2018

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen