Spring til indhold

Ledige stillinger

Glæde, tryghed og omsorg er grundlæggende værdier vi i Dagtilbud Skovvejen værner om i vores daglige arbejde med børnene. Med høj faglighed og stort nærvær tilbyder vi 7 fantastiske børnehuse og 20 unikke dagplejehjem i område Skovvejen, der strækker sig over Jyderup, Mørkøv, Regstrup og Undløse. Drømmer du om at komme med på holdet - så send os en uopfordret ansøgning.

Kan du bidrage som dagplejer, pædagog eller pædagogmedhjælper og brænder for det spændende og udfordrende arbejde med børn, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til områdeleder Dorte Hansen på mail: dhan@holb.dk

Vil du være med til at skabe forandringer og sætte ny kurs? Så er Børnehuset Kirsebærhaven måske noget for dig!

I vores hyggelige børnehus i Knabstrup, søger vi en uddannet pædagog til et barselsvikariat på 35 timer.

Læs og ansøg her

Ønsker du at arbejde i et spændende felt i børnehøjde, som vores nye tilsynsførende pædagog i Dagplejen Skovvejen?

Som tilsynsførende pædagog er du ansvarlig for planlægning og udførelse af tilsyn i en del af vores 27 unikke dagplejehjem samt i legestuen. Desuden fører vi tilsyn med 15 private pasningsordninger. Der venter dig en rigtig spændende arbejdsdag i marken samt gode og dedikerede teamkolleger - tilsynsførende pædagog, Mette og leder af dagplejen, Bodil.

Læs og ansøg her

 

Drømmer du om at åbne dit hjem for dagplejebørn? Så byder muligheden sig nu i Dagplejen Skovvejen i Jyderup

Går du med drømmen om at arbejde i eget hjem? Brænder du for at arbejde med mennesker - både børn og deres forældre? Er du indstillet på at samarbejde med kollegaer og tilsyn omkring en høj faglighed? Så er det måske dig vi leder efter!

Læs og ansøg her

 Feedback

Sidst opdateret

05.07.2019

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen