Spring til indhold

Ledige stillinger

Glæde, tryghed og omsorg er grundlæggende værdier vi i Dagtilbud Skovvejen værner om i vores daglige arbejde med børnene. Med høj faglighed og stort nærvær tilbyder vi 7 fantastiske børnehuse og 20 unikke dagplejehjem i område Skovvejen, der strækker sig over Jyderup, Mørkøv, Regstrup og Undløse. Drømmer du om at komme med på holdet - så send os en uopfordret ansøgning.

Kan du bidrage som dagplejer, pædagog eller pædagogmedhjælper og brænder for det spændende og udfordrende arbejde med børn, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til områdeleder Dorte Hansen på mail: dhan@holb.dk

Bliv pædagogisk leder i ”børnenes bedste børnehus” i Mørkøv Børnehus

I Holbæk Kommune har Kommunalbestyrelsen besluttet at prioritere nærledelse for vores børnehuse.
Det betyder, at vi i Dagtilbud Skovvejen, udvider vores ledergruppe med en leder til Mørkøv Børnehus pr. 1. februar 2020. Mørkøv Børnehus har indtil nu haft delt ledelse med Nr. Jernløse Børnehus.

Læs og søg stillingen 

Vi har vokseværk! Børnehuset Sølyst søger fire pædagoger

Over de næste 3 måneder vokser vores børnehus med 22 nye, sprudlende børn og en ny børnehavestue åbnes. Derfor søger vi fire dygtige og fagligt stærke pædagoger, der vil vokse sammen med os. Vi er et spændende hus med en nyere natur – og skovprofil, som også rummer bevægelse og matematik/science.

Læs og søg stillingen 

Børnehuset Spirrekassen søger pædagogisk leder

Vi inviterer dig med indenfor i vores dygtige og energiske ledergruppe, der er gode til at understøtte og forstyrre hinanden – både i teori og i praksis og velkommen til et kompetent medarbejderteam og en spændende børnegruppe.

Læs og søg stillingen herFeedback

Sidst opdateret

27.11.2019

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen