Spring til indhold

Ledige stillinger

Glæde, tryghed og omsorg er grundlæggende værdier vi i Dagtilbud Skovvejen værner om i vores daglige arbejde med børnene. Med høj faglighed og stort nærvær tilbyder vi 7 fantastiske børnehuse og 28 unikke dagplejehjem i område Skovvejen. Drømmer du om at komme med på holdet?

Kan du bidrage som dagplejer, pædagog eller pædagogmedhjælper og brænder for det spændende og udfordrende arbejde med børn, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til områdeleder Dorte Hansen på mail: dhan@holb.dk

Vi byder velkommen til en ny dagplejer i Regstrup

Drømmer du om at arbejde i eget hjem? Brænder du for at arbejde med mennesker – både børn og deres forældre?

Dagplejen Skovvejen rummer 28 unikke dagplejehjem og ca. 100 lige så unikke børn. Vi har syv legestuegrupper, to tilsynsførende pædagoger, en administrativ medarbejder der varetager morgentelefonen samt en pædagogisk en leder – et stærkt og varmt team, der møder børn og deres forældre med nærvær og høj faglighed.

Læs og søg stillingen her

Vil du skabe den bedste overgang fra børnehaveliv til skolestart, som en af vores tre nye samskabende pædagoger?

Som samskabende pædagog i Område Skovvejen, arbejder du i børnehusets storgruppe og i skolens 0. klasse og er med til at skabe værdifulde rammer for det gode børneliv i overgangen fra børnehave til skolestart.

 

Læs og søg stillingen herFeedback

Sidst opdateret

23.01.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen