Spring til indhold

Ledige stillinger

Glæde, tryghed og omsorg er grundlæggende værdier vi i Dagtilbud Skovvejen værner om i vores daglige arbejde med børnene. Med høj faglighed og stort nærvær tilbyder vi 7 fantastiske børnehuse og 21 unikke dagplejehjem i område Skovvejen, der strækker sig over Jyderup, Knabstrup, Mørkøv, Nr. Jernløse, Regstrup og Undløse. Drømmer du om at komme med på holdet - så send os en uopfordret ansøgning.

Kan du bidrage som dagplejer, pædagog eller pædagogmedhjælper og brænder for det spændende og udfordrende arbejde med børn, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til områdeleder Dorte Hansen på mail: dhan@holb.dk

Vil du lave mad til os?

I område Skovvejen har vi 450 sultne børn der skal have hjemmelavet mad hver dag i vores 7 børnehuse. Vi søger derfor 4-5 kokke og/eller kost - og ernæringsassistenter, hvor dagens omdrejningspunkt er at fremtrylle gode og sunde måltider, der giver energi og glade maver.

Læs og søg stillingen her

Er du pædagog og arbejder du med æstetiske udtryksformer?

Bruger du din krop til at udtrykke musik, krea-ting, håndværk - sang, dans og rim? Så er det dig vi glæder os til at byde velkommen i Nr. Jernløse Børnehus!

Læs og søg stillingen herFeedback

Sidst opdateret

08.10.2018

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen