Spring til indhold

Start i dagtilbud

Det er en stor ting at sende sit barn afsted i institution. Børnehus eller dagpleje? Der er mange overvejelser at gøre sig. Skab et nuanceret overblik herunder, omkring dit barns opstart.

Når dit barn skal starte

Når dit barn skal starte i dagtilbud - dagpleje, vuggestue eller børnehave, er det vigtigt at gøre opstarten så god og tryg som mulig. I inviteres til et opstartsmøde sammen med jeres barn, hvor vi i fællesskab planlægger den gode indkøring. Vi anbefaler at der sættes 3-5 dage af til en god indkøring, alt afhængig af det enkelte barn.

Forældreintra - Børn i Holbæk

Som ny forælder får du adgang til Børn i Holbæk, som er Holbæk Kommunes forældreintra. Her kan du se og læse om dit barns hverdag. Du kan også kommunikere med det pædagogiske personale.

Børn i Holbæk

 

Facebook - følg med i dit barns hverdag

Hos Dagtilbud Skovvejen har vi en fælles facebookside for alle 8 børnehuse inkl. 24 dagplejehjem. Her får du et indblik i børnenes verden gennem hverdagsfortællinger via gode billeder og sjove videoer. Facebooksiden er et supplement til Børn i Holbæk. Det er på Børn i Holbæk, at vigtige informationer, såsom ugeplaner, planlagte aktiviteter, dokumentation og pædagogisk praksis deles. På Børn i Holbæk har I mulighed for at kommunikere direkte til den enkelte medarbejder eller leder.

Er du som forælder ikke aktiv på facebook, kan du følge med her på hjemmesiden, hvor indholdet også deles. Tag med på en tur i vores facebookunivers her.

 Feedback

Sidst opdateret

22.05.2018

Ansvarlig redaktør

Katja Frost Jespersen