Spring til indhold

Start i dagtilbud

Det er en stor ting at sende sit barn afsted i institution. Børnehus eller dagpleje? Der er mange overvejelser at gøre sig.

Når dit barn skal starte

Når dit barn skal starte i dagtilbud - dagpleje, vuggestue eller børnehave, er det vigtigt at gøre opstarten så god og tryg som mulig. I inviteres til et opstartsmøde sammen med jeres barn, hvor vi i fællesskab planlægger den gode indkøring. Vi anbefaler at der sættes 3-5 dage af til en god indkøring, alt afhængig af det enkelte barn.


Aula - en online kommunikationsvej mellem dagtilbud og hjem

Som ny forælder får du adgang til Aula, som er den online kommunikationsvej vi anvender. Her kan du se og læse om dit barns hverdag, ligesom du kan kommunikere med det pædagogiske personale. Det er på Aula du finder vigtige informationer såsom ugeplaner, planlagte aktiviteter, dokumentation og viden om den pædagogiske praksis.

Når dit barn starter i skole, er Aula fortsat den kommunikationsvej der anvendes og det betyder, at du som forælder i både dagtilbud og skole, kun skal logge ind et sted for at få adgang til dine børn - uagtet om de er i dagtilbud eller går i skole.

Gå til Aula

 

Facebook - følg med i dit barns hverdag

Hos Dagtilbud Skovvejen har vi en fælles facebookside for alle 7 børnehuse og 28 dagplejehjem. Her får du et indblik i børnenes verden gennem hverdagsfortællinger med gode billeder og sjove videoer. 

Oplev med os på facebook

 Feedback

Sidst opdateret

22.11.2021

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Skriv dit barn op til dagpleje, vuggestue eller børnehave