Spring til indhold

Velkommen til Dagtilbud Skovvejen

At starte i dagpleje, vuggestue eller børnehave er en ganske særlig tid. Måske er mødet med et dagtilbud det allerførste efter endt barsel, måske er dit barn midt i en overgang fra dagpleje til børnehave eller måske er du som forælder tilflytter i et nyt område.

At starte i dagpleje, vuggestue eller børnehave er en ganske særlig ting

Det kræver omtanke at finde det helt rigtig dagtilbud til lige præcis dit barn og opstarten skal være tryg, nær og rar – for både barn og forælder. 

I Dagtilbud Skovvejen kan du vælge mellem 7 forskellige 0-5 års børnehuse (vuggestue og børnehave) samt 28 dagplejehjem fordelt i Skovvejens lokalområder, der dækker Jyderup, Knabstrup, Mørkøv, Regstrup, Undløse, Store Merløse, Ugerløse og Tølløse. 

Vores børnehuse er omkranset af skønne udearealer med natur, krat og træer med gode muligheder for motorisk udfoldelse og masser af fantasifuld leg og inden døre indretter vi os i både små og større læringsrum, der giver tryghed og struktur og med alverdens muligheder for både kreative og sanselige oplevelser sammen med kammerater og personale. 

 Se videokampagnen "Dit barns hemmelige liv"

 Et solidt, fagligt børnetilbud

I Dagtilbud Skovvejen arbejder vi med høj pædagogisk faglighed. Vi arbejder målrettet ud fra de pædagogiske læreplaner med et særligt fokus på børnenes læringsmål, der er med til at realisere Holbæk Kommunes Børne- og Ungepolitik, samt strategi for fremtidens dagtilbud. 

Vi arbejder med udviklingsplaner for alle børnene og har et særligt fokus på barnets progression. Vi har en filosofi om, at alle børn har ret til at være en del af et fællesskab. På medarbejderplan arbejder vi med kompetenceudvikling, så vi sammen med jer forældre giver børnene de bedste betingelser for at udvikle sig til livsduelige mennesker. 

Velkommen til en spændende verden af børneleg og læring, udvikling og trivsel - velkommen til Dagtilbud Skovvejen.

Når dit barn skal starte

Når dit barn skal starte i dagtilbud - dagpleje, vuggestue eller børnehave, er det vigtigt at gøre opstarten så god og tryg som mulig. I inviteres til et opstartsmøde sammen med jeres barn, hvor vi i fællesskab planlægger den gode indkøring. Vi anbefaler at der sættes 3-5 dage af til en god indkøring, alt afhængig af det enkelte barn.Feedback

Sidst opdateret

08.02.2022

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen