Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Kig forbi

I vores hus er vi forskellige. Vores viden og kompetencer er en farverig palette, der sammen med børnenes selvkonstruerede fantasifulde pensler, maler et billede af et hus, hvor glæde, tryghed og omsorg, findes i hver en byggesten og legoklods. Måske en skæv vindueskarm og iøjefaldende gardiner, men det er lige præcis det, der gør vores hus, til et ganske særligt hus. For her mærkes, føles og ses i hver en krog og legestund - det, der gør hver dag til en fantastisk dag.

Kom på besøg i dit, mit og vores hus!

Når et nyt spændende børnehave - eller vuggestueliv skal til at starte, er det en rigtig god ide at tage dit barn i hånden og komme på besøg og møde de omgivelser dit barn skal være en del af.

Vi tager os god tid til at vise jer rundt i vores dejlige omgivelser - til at møde personalet og børn der leger - så vi kan give jer forældre den bedste forudsætning for at træffe det rette valg omkring jeres barns dagtilbud.

Vi modtager både beskeder via røgsignaler, brevduer eller flaskepost, men ønskes hurtig kontakt, anbefaler vi at du ringer til os på tlf. 72 36 63 66.

Vi glæder os til at møde jer.

 


Satu Sørensen
Pædagogisk leder
Tlf.: 72 36 73 80
Mail: satus@holb.dk

 

 Feedback

Sidst opdateret

18.10.2017

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen