Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Mad og madpakker

*** I spirrekassen har forældrene tilvalgt madordning, som træder i kraft 1. august 2019, når vores nye køkken står færdigt. Vi er nemlig lige midt i en spændende ombygning ***

Sunde børn er glade børn

Børn har brug for sund og varieret kost for at trives og udvikles. I Spirrekassen lægger vi derfor stor vægt på, at den kost børnene får, lever op til dette.

Børn har brug for at spise 3 hovedmåltider og 2-3 mellemmåltider i løbet af dagen.

Børnehaven tilbyder morgenmad hver dag. Det er forældrenes ansvar at børnene har formiddagsfrugt, frokost og eftermiddagsmad med hver dag. 

Morgenmad

De børn der ønsker at spise morgenmad i Spirrekassen, kan indtil kl. 7.30 spise den morgenmad Spirrekassen serverer. Det kan f.eks. være havregrød, müesli, frugt, brød og andet der mætter godt. 

Formiddag/eftermiddagsmad 

Det er en god idé, at give dit barn et stykke frugt eller grønt og lidt brød med i formiddagsmaden, da det skal ligge fremme i frugt kurven.

Eftermiddagsmaden ligger på køl indtil den spises ved 13.30 tiden. 

Frokost               

Forældrene i Spirrekassen har ikke tilvalgt madordning, så derfor skal børnene selv medbringe madpakker til hele ugen. Vi anbefaler en sund madpakke, men det er dit eget ansvar som forælder.

I børnehaven gives vand til frokost og i vuggestuen gives mælk.

Turmadpakker

Når vi tager på tur ud af huset, er det en god idé at sende en nem turmadpakke med dit barn. Klapsammen madder er nemme at spise i naturen og kræver hverken ske eller gaffel.

Husk navn på bade madkasser, madpakker og drikkedunk.

 Feedback

Sidst opdateret

17.04.2019

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen