Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Om os

Herunder har vi samlet masser af god og praktisk viden til dig som forælder.

Profil

Vi lærer, leger og ler. Gaber, griner og griber. Pjatter, prutter og pjasker. Hepper, hører og holder sammen - og sådan bliver vi ved. Velkommen til Nr. Jernløse Børnehus.

Medarbejderne

Vi er et stort, engageret og nærværende personale, der brænder for leg og læring med husets børn. Mød os alle sammen i vores videopræsentation nedenfor. God fornøjelse!

Forældresamarbejde

Dit barn tilbringer en stor del af sin dag i enten vuggestue eller børnehave, derfor er det alfa omega at vi har et godt forældre samarbejde. Vi har også et godt og velfungerende forældreråd, som du som forælder kan blive en del af.

Skolesamarbejde

Overgangen fra børnehavetid til skoletid, skal være så tryg og rar som muligt - både for børn og forældre. Vi tager på besøg på skolen der ligger lige ved siden af børnehaven og så har vi et rigtig godt og effektivt samarbejde med en "samskabende pædagog".

Åbningstider

Vi tager imod morgenfriske børn fra kl. 06.15 og runder dagen af kl. 16.45, fredag kl. 16.15. Har du brug for at komme i kontakt med os, er du meget velkommen til at kontakte os. Døren står altid åben.


Feedback

Sidst opdateret

11.04.2017

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Praktikstedsbeskrivelse Nr. Jernløse Børnehus

Tilsynsrapport Nr. Jernløse Børnehus