Spring til indhold
Dagtilbud Skovvejen Til dagtilbudskovvejen.holbaek.dk

Om os

Kom og besøg os i Mørkøv børnehus - børnenes bedste børnehus. Vi bor i et ældre, charmerende hus med masser af sjæl og charme. Hos os er der højt til loftet og plads til at være barn. Vi byder også på et berigende udeliv, der giver sunde, røde kinder.

Profil

Velkommen til Mørkøv børnehus – det hus vi også kalder for ”Børnenes Bedste Børnehus”. Hos os møder du en dybt engageret og fagligt begavet personalegruppe, der har en anerkendende tilgang til alle, både børn og voksne - uanset alder, køn, kultur og titel.

Forældresamarbejde

Vi vægter et godt og ærligt samarbejde mellem forældre og personale højt i Mørkøv Børnehus. Gennem dette gensidige samarbejde, styrkes forudsætningen for, at børnene trives, lærer og udvikler sig allerbedst.

Skolesamarbejde

I maj og juni måned går vi os klar til alt det nye der kommer til at ske, når vi til august starter i skole. Her bruger vi masser af tid sammen med skolepædagogen og børnene fra de andre børnehuse - og så tager vi på besøg på skolen og leger, undersøger og suger til os.

Åbningstider

Vi åbner hver dag kl. 6.00 og dækker morgenbord med de morgenfriske børn, imens en medarbejder kokkerer lun havregrød. Vi runder dagen af kl. 16.45, fredag kl. 16.15. Døren står altid åben, hvis du har lyst til en snak om dit barn.


Feedback

Sidst opdateret

05.05.2017

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen